Thursday, June 22, 2017

Επίσκεψη σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην ΚΡΗΤΗ ΤV


Την ΚΡΗΤΗ ΤV είχαν την χαρά και την τιμή να επισκεφθούν το βράδυ της Δευτέρας σπουδαστές του τμήματος της δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ όπου τους περίμενε ο γνωστός αθλητικογράφος Στέλιος Μαλτεζάκης ο οποίος με πολλή θετική έκανε τα παιδιά νιώθουν ευχάριστα.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν όλα τα πλατό του καναλιού στα οποία γίνονται σε καθημερινή βάση οι εκπομπές αλλά και να παρακολουθήσουν από κοντά την Μικτή Ζώνη την οποία παρουσιάζει ο κύριος Μαλτεζάκης και είναι καθαρά αθλητικού ενδιαφέροντός.
Στη διάρκεια της εκπομπής μετέβησαν στο κοντρολ του καναλιού ώστε να δουν πως γίνεται η σκηνοθεσία ενός προγράμματος της τηλεόρασης. Σε αυτό βοήθησε πολύ και ο κ. Δημήτρης Φραγκιαδουλάκης ο οποίος είναι και ο σκηνοθέτης των περισσότερων εκπομπών του καναλιού.
Επιπλέον έμαθαν από πρώτο χέρι πως γίνεται το μοντάζ μιας εκπομπής αλλά και η ροή του προγράμματος. Παράλληλα έλαβαν υπόψη , τους διάφορους «κινδύνους» που κρύβει μια ζωντανή εκπομπή.
Στην εκπομπή παρευρέθηκε ως καλεσμένος ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Κώστας Κιάσσος ο οποίος πέραν των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ηρακλειώτικης ομάδας έθιξε το θέμα της επάρατης νόσου που ταλαιπωρεί την νεαρή ηλικία ως ένας άνθρωπος που έχει συμβάλλει πολύ στην καταπολέμηση της .
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής ήταν προσκεκλημένοι παίκτες και παράγοντες της ομάδας ΕΛΠΙΔΕΣ Καρτερού που κέρδισαν την απευθείας άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ.
Στο τέλος ο κ. Μαλτεζάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την επίσκεψη και να φωτογραφηθεί με τους σπουδαστές , ενώ απηύθυνε εκ νέου πρόσκληση για τη νέα χρονιά.
Νίκος Πατελάρος 
(Φοιτητής Δημοσιογραφίας ΙΕΚ ΑΚΜΗ Κρήτης)