Friday, May 5, 2017

ΒΑΛΕ ΧΡΩΜΑ RUN ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

Λίγες ώρες έμειναν για το χρώμα Run ,που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρόνια στην Ελλάδα από τον Αθλητικό σύλλογο υγείας Αρκαλοχωρίου. Σκοπός του αγώνα δεν είναι η επίτευξη χρόνου, αλλά να τερματίσουμε όσο πιο "χρωματιστοί" γίνεται. Ο σημαντικότερος όμως στόχος είναι η συλλογή χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό! Τα έσοδα θα διατεθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για την αγορά νέου μηχανήματος βραχυθεραπείας ,που βοηθάει στην καταπολέμηση διάφορων μορφών καρκίνου!

Στην τιμή εμπεριέχετε και το πακέτο συμμετοχής το οποίο περιέχει:
1. Μακό λευκό μπλουζάκι της διοργάνωσης 2. Δύο σακουλάκια χρώμα (Διαθέσιμα 6 χρώματα) 3. Το συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο (για όσους τερματίσουν) 4. Την τσάντα της διοργάνωσης 5. Ένα χρωματιστό βραχιολάκι 6. Τον αριθμό συμμετοχής 7. Τατουάζ μιας χρήση.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής.
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ηρακλείου, το οποίο συμμετέχει στη διοργάνωση, βρέθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου στην Πλατεία Ελευθερίας για να παραλάβουμε το πακέτο συμμετοχής και είχαμε την ευχαρίστηση να συζητήσουμε με την κ. Αγαπητού Ρουμπίνη μέλος της οργανωτικής επιτροπής για να μας δώσει πληροφορίες όσον αφορά την εκδήλωση.
 
Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Αλεβυζάκης και η κ.Αγαπητού.

Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας Run έχει φιλανθρωπικό σκοπό, τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν που θα τα προσφέρετε;

Θα διατεθούν στον σύλλογο «Μαζί νικάμε τον καρκίνο» το οποίο είναι ένας σύλλογος που μαζεύει χρήματα για ένα μηχάνημα βραχυθεραπείας το οποίο καταπολεμά πολλές μορφές του καρκίνου και θα πάει στο ΠΑΓΝΗ.

Ποιοι είναι οι στόχοι στους οποίους θα επικεντρωθείτε περισσότερο όσον αφορά την συγκέντρωση χρημάτων;
Γενικά ο σύλλογος μας είναι μη κερδοσκοπικός, οπότε τα χρήματα που συγκεντρώνονται πάνε είτε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς είτε σε σχολεία, γενικά για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του κόσμου υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ηλικιακό όριο τα άτομα τα οποία θα λάβουν μέρος;
Όχι όλοι μπορούν να τρέξουν που είναι ένας αγώνας για όλη την οικογένεια, δηλαδή μπορεί να τρέξει ένα παιδί από 2 χρονών να το πάρει μαζί του η μάμα του στο καρότσι μέχρι και ένας άνθρωπος 100 δεν ξέρω εγώ πόσο χρονών να περπατήσει την διαδρομή ή να την τρέξει (γελάει)

Πόσο είναι το κόστος συμμετοχής;

Το κόστος συμμετοχής είναι στα 14 ευρώ και για ομάδες άνω το 10 ατόμων υπάρχει μια έκπτωση 2 ευρώ και είναι στα 12 ευρώ.

Τα άτομα τα όποια έχουν οικονομική αδυναμία , θα μπορούν να πάρουν μέρος στον αγώνα;
Όπως κάθε χρόνο δίνουμε κάποιες δωρεάν συμμετοχές οι οποίες διατίθενται σε άτομα που δεν έχουν την οικονομική άνεση να αγοράσουν την συμμετοχή τους.

Ποια θα είναι η διαδρομή του αγώνα;
Η εκκίνηση θα γίνει από το Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου και μετά η διαδρομή περνάει όλο το Αρκαλοχώρι και επιστρέφει στο Εκθεσιακό Κέντρο.

Ο αγώνας χρώμα Run θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (6/4), μια συναρπαστική εμπειρία που αξίζει μικροί και μεγάλοι να την ζήσουν, βάζοντας χρώμα στην ζωή!


Κλεοπάτρα Μαμουνάκη - Ειρήνη Θεργιάκη
(Φοιτήτριες Δημοσιογραφίας ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ηρακλείου)